Σας ενημερώνουμε πως αυτή η ιστοσελίδα απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies ώστε να λειτουργεί καλύτερα. Δεν αποθηκεύονται ή χρησιμοποιούνται προσωπικά σας δεδομένα με τη χρήση τους εκτός από κάποιες περιπτώσεις στις οποίες θα ζητηθεί η συναίνεσή σας. Την 26η Μαΐου 2012, νέοι νόμοι τέθηκαν σε ισχύ που αφορούν τις περισσότερες ιστοσελίδες. Αν τα cookies χρησιμοποιούνται σε μια ιστοσελίδα, η Privacy and Electronic Communications (EC Directive) (Amendment) Regulations 2011 (UK Government Regulations) απαιτεί ο χρήστης της ιστοσελίδας να ενημερώνεται και να συναινεί στη χρήση τους.

Τσάντα για laptop 3 σε 1 της Lenovo 15.6"

Νέο Τσάντα για laptop 3 σε 1 της Lenovo 15.6"

Γνήσια τσάντα τρία σε ένα 15.6" της Lenovo που έχει σχεδιαστεί για καθημερινή χρήση.


Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με 3 τρόπους - όπως σακίδιο (backpack), τσάντα χειρός ή τσάντα ώμου. Διαθέτει υψηλής ποιότητας επεξεργασία και απλό, κομψό σχεδιασμό. Η ανθεκτική πολυεστερική κατασκευή και η εσωτερική επένδυση εξασφαλίζουν τέλεια προστασία για όλες τις μεταφερόμενες συσκευές.
Στο κύριο διαμέρισμα με φερμουάρ, μπορείτε να βρείτε ένα διαμέρισμα με επένδυση για laptop. Η τσάντα διαθέτει επίσης μια επίπεδη μπροστινή τσέπη για την αποθήκευση διαφόρων εξαρτημάτων και καθημερινών αντικειμένων. Η τσάντα είναι ελαφριά, άνετη και προσφέρει την τέλεια ασφάλεια όλων των φορητών συσκευών σας.

 

Παράμετροι και προδιαγραφές: 
Σχεδιασμένο για φορητό υπολογιστή έως 15,6 " 
Υλικό: πολυεστέρας 
Διαστάσεις: 410 x 285 x 100 mm 
Βάρος: 125 g 
Χρώμα: Σκούρο μπλε

Παρελκόμενα
ΕίδοςΤσάντα
  • 29,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 23,39€

Ετικέτες: ΤΣΑΝΤΑ, 15.6"