Σας ενημερώνουμε πως αυτή η ιστοσελίδα απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies ώστε να λειτουργεί καλύτερα. Δεν αποθηκεύονται ή χρησιμοποιούνται προσωπικά σας δεδομένα με τη χρήση τους εκτός από κάποιες περιπτώσεις στις οποίες θα ζητηθεί η συναίνεσή σας. Την 26η Μαΐου 2012, νέοι νόμοι τέθηκαν σε ισχύ που αφορούν τις περισσότερες ιστοσελίδες. Αν τα cookies χρησιμοποιούνται σε μια ιστοσελίδα, η Privacy and Electronic Communications (EC Directive) (Amendment) Regulations 2011 (UK Government Regulations) απαιτεί ο χρήστης της ιστοσελίδας να ενημερώνεται και να συναινεί στη χρήση τους.

Τρόποι πληρωμής

Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας, η εταιρεία μας διαθέτει επιλογή τρόπου πληρωμής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε, η οποία, όπως αναλύεται και ακολούθως, συνδέεται, μεταξύ άλλων, και με τον χρόνο επεξεργασίας του αιτήματος παραγγελίας σας ή και τον χρόνο αποστολής του προϊόντος σε εσάς. Αφού αποφασίσετε ποια διαδικασία πληρωμής σας ταιριάζει επιλέγετε τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής στο κατάλληλο σημείο της φόρμας του αιτήματος παραγγελίας σας και εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας εφόσον χρειάζονται. Η συλλογή και επεξεργασία και των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε εμπίπτουν στην αυστηρή πολιτική προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων που τηρεί η εταιρεία μας και συλλέγονται και επεξεργάζονται με πλήρη ασφάλεια και επιμέλεια και μόνον κατόπιν της συγκατάθεσής σας που μας παρέχεται με την αποστολή του αιτήματος της παραγγελίας σας. Ιδίως για τις πληρωμές με πιστωτική κάρτα λαμβάνονται σε συνεργασία και με τους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προστασία στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές και διασφαλίζουν τις πληρωμές σας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι συγκεκριμένα οι ακόλουθοι:


α) Αντικαταβολή
Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή τότε θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίστοιχο τίμημα (και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα π.χ. μεταφοράς) κατά την παραλαβή του προϊόντος από τον μεταφορέα.


β) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας (και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα π.χ. μεταφοράς) προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας του αιτήματος παραγγελίας σας και η δέσμευση των προϊόντων που περιλαμβάνονται σε αυτήν από εμάς. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας μας που εμφανίζονται στη σχετική φόρμα παραγγελίας και στα σχόλια της κατάθεσης να εμφανίζεται το όνομα χρήστη που έχετε στο optioncomputers.gr ώστε να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας. Στη συνέχεια θα πρέπει να μας ενημερώνετε για την κατάθεση και αν κριθεί απαραίτητο θα σας ζητηθεί η αποστολή του αποδεικτικού της συγκεκριμένης κατάθεσης είτε με φαξ, στο τηλ. 2107521209, είτε μέσω email στο info@optioncomputers.gr. Μετά τη λήψη έγκυρου αντίγραφου κατάθεσης του συνολικού ποσού ακολουθείται η διαδικασία της επεξεργασίας και της επιβεβαίωσης παραγγελίας και σας αποστέλλονται τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει. Σε περίπτωση μη λήψης αντιγράφου εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών ή μη λήψης έγκυρου αντιγράφου κατάθεσης του συνόλου του ποσού η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αζημίως και η σύμβαση πώλησης θα λογίζεται ως μηδέποτε καταρτισθείσα. Θα σας αποστέλλεται σχετικό μήνυμα ακύρωσης του αιτήματος παραγγελίας σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει.  Σε περίπτωση ακύρωσης ή τροποποίησης της παραγγελίας σας μέχρι την αποστολή του(ων) προϊόντος(ων) θα ακολουθείται διαδικασία άτοκης επιστροφής των χρημάτων σας, κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας με τους ανωτέρω αναφερόμενους τρόπους επικοινωνίας (άρθρο 3γ ανωτέρω) προκειμένου να μας δώσετε τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο επιθυμείτε να γίνει η κατάθεση.


Τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού μας είναι:

EUROBANK
IBAN:  GR4902600340000710200494652
Π. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ - Χ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΟΕ


γ) Με πιστωτική κάρτα - Paypal
Το optioncomputers.gr δέχεται προς το παρόν πληρωμή με κάρτα μόνο μέσω Paypal. Στην περίπτωση αυτή η ασφάλεια και η εγκυρότητα της συναλλαγής εξαρτάται απόλυτα από το σύστημα διαχείρισης της Paypal.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα στο κατάστημα θα πρέπει να είστε παρόντες κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Επίσης κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.


δ) Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω της ασφαλούς ιστοσελίδας Vivapayments.com.  Μπορούν να εξυπηρετηθούν πιστωτικές και χρεωστικές Visa, Mastercard, Diners και American Express. Πατώντας την επιβεβαίωση της αγοράς θα μεταφερθείτε στην ασφαλή σελίδα της Vivapayments όπου και θα εισάγετε τα στοιχεία στης κάρτας σας για να ολοκληρωθεί η πληρωμή και τέλος θα σας επιστρέψει το σύστημα στην δική μας σελίδα. Για αγορές άνω των €100 ξεκλειδώνει στη σελίδα της Vivapayments η επιλογή άτοκων δόσεων. Ανάλογα με το ποσό της αγοράς σας θα μπορείτε να επιλέξετε μέχρι 36 άτοκες δόσεις.