Σας ενημερώνουμε πως αυτή η ιστοσελίδα απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies ώστε να λειτουργεί καλύτερα. Δεν αποθηκεύονται ή χρησιμοποιούνται προσωπικά σας δεδομένα με τη χρήση τους εκτός από κάποιες περιπτώσεις στις οποίες θα ζητηθεί η συναίνεσή σας. Την 26η Μαΐου 2012, νέοι νόμοι τέθηκαν σε ισχύ που αφορούν τις περισσότερες ιστοσελίδες. Αν τα cookies χρησιμοποιούνται σε μια ιστοσελίδα, η Privacy and Electronic Communications (EC Directive) (Amendment) Regulations 2011 (UK Government Regulations) απαιτεί ο χρήστης της ιστοσελίδας να ενημερώνεται και να συναινεί στη χρήση τους.

Tηλεοράσεις Skyworth - Νέα συνεργασία

Δημοσιευτηκε απο... Option Computers 10/11/2016 0 Σχολια Τα νέα μας,

Ποια είναι η Skyworth? Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τηλεοράσεων στον κόσμο. Κι έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Tο μέγεθος του κατασκευαστή είναι πολύ μεγάλο. Κάνει τζίρο 9 δις $ κι έχει παγκόσμιο μερίδιο στις πωλήσεις τηλεοράσεων 4,6%.Οι τηλεοράσεις που άρχισαν να διατίθενται έχουν κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό, όπως δορυφορικό δέκτη, PVR, Hotel menu, Kensington lock.

Η εγγύηση θα καλύπτεται στην Ελλάδα από την Braintrust AEBE για 2 χρόνια και για τις 5 πρώτες ημέρες της αγοράς ισχύει η άμεση αντικατάσταση DOA. Οι τηλεοράσεις θα αποστέλλονται με έξοδα του πελάτη στο τεχνικό τμήμα και επιστρέφονται δωρεάν .

Οι τηλεοράσεις της Skyworth κατασκευάζονται στο εργοστάσιό της στην Πολωνία. Έχουν πολύ ωραίο σχέδιο, εξαιρετική εικόνα και πολύ φθηνές τιμές σε σχέση με το τι προσφέρουν.

Ετικέτες: Skyworth Τηλεοράσεις