Σας ενημερώνουμε πως αυτή η ιστοσελίδα απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies ώστε να λειτουργεί καλύτερα. Δεν αποθηκεύονται ή χρησιμοποιούνται προσωπικά σας δεδομένα με τη χρήση τους εκτός από κάποιες περιπτώσεις στις οποίες θα ζητηθεί η συναίνεσή σας. Την 26η Μαΐου 2012, νέοι νόμοι τέθηκαν σε ισχύ που αφορούν τις περισσότερες ιστοσελίδες. Αν τα cookies χρησιμοποιούνται σε μια ιστοσελίδα, η Privacy and Electronic Communications (EC Directive) (Amendment) Regulations 2011 (UK Government Regulations) απαιτεί ο χρήστης της ιστοσελίδας να ενημερώνεται και να συναινεί στη χρήση τους.

MSI gaming laptops

Δημοσιευτηκε απο... Option Computers 02/06/2016 0 Σχολια Τα νέα μας,

Μας προτάθηκε, δεχτήκαμε και γίναμε επίσημοι μεταπωλητές των φορητών υπολογιστών της MSI. Αυτό σημαινει πως στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε όλη τη γκάμα που έρχεται στην Ελλάδα, στη χαμηλότερη δυνατή επιτρεπόμενη τιμή από την MSI. 

Θα έχουμε πάντα διαθέσιμα 3-5 διαφορετικά μοντέλα και όλα τα υπόλοιπα θα τα έχουμε σε 24 ώρες αρκεί να είναι διαθέσιμα στην αντιπροσωπεία.

Οι gaming φορητοί της MSI είναι εξαιρετικοί. Τα χαρακτηριστικά τους, σε σχέση με την τιμή τους, τα καθιστούν την καλύτερη αγορά στην κατηγορία τους.

Δείτε όλα τα προϊόντα της MSI.

 

 

 

 

Ετικέτες: MSI