Σας ενημερώνουμε πως αυτή η ιστοσελίδα απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies ώστε να λειτουργεί καλύτερα. Δεν αποθηκεύονται ή χρησιμοποιούνται προσωπικά σας δεδομένα με τη χρήση τους. Την 26η Μαΐου 2012, νέοι νόμοι τέθηκαν σε ισχύ που αφορούν τις περισσότερες ιστοσελίδες. Αν τα cookies χρησιμοποιούνται σε μια ιστοσελίδα, η Privacy and Electronic Communications (EC Directive) (Amendment) Regulations 2011 (UK Government Regulations) απαιτεί ο χρήστης της ιστοσελίδας να ενημερώνεται και να συναινεί στη χρήση τους.

Mini Phone M8110 Μαύρο

Mini Phone M8110 Μαύρο
Μινι κινητό τηλέφωνο.
Ιδανικό για 2η συσκευή που μεταφέρετε εύκολα.
Οθόνη 0,88" TFT
Dual Sim
Κάρτες μνήμης microSD
Camera
FM Radio
MP3 / MP4 Player
Bluetooth
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 7.9 cm x 0.88 cm x 3 cm
Βάρος Μερικά γραμμάρια
Audio out: Όχι

Χρησιμοποιήστε το σαν ανεξάρτητο κινητό τηλέφωνο και απολαύστε όλες τις βασικές λειτουργίες ενός κινητού, σε απίστευτα μικρό και βολικό μέγεθος με βάρος μόλις 23 γραμμάρια!
Μπορείτε να το συνδέσετε επίσης με το κινητό σας μέσω Bluetooth και να πραγματοποιήσετε κλήσεις, να λάβετε και να στείλετε μηνύματα απευθείας από το Mini κινητό, αρκεί να παραμένουν συνδεδεμένα. Για παράδειγμα, όταν θα έχετε μια εισερχόμενη κλήση στο κινητό σας, θα μπορείτε να την δέχεστε κατευθείαν από το Mini κινητό.
Διαθέτει ηχείο και μικρόφωνο υψηλής ποιότητας για εισερχόμενο και εξερχόμενο ήχο εξαιρετικής καθαρότητας και έντασης που δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας!
Ιδανική συσκευή για δεύτερο κινητό ή συσκευή ανάγκης για το αυτοκίνητο , το σκάφος το σακίδιο της εκδρομής σας, και για ανθρώπους που επιθυμούν κινητό τηλέφωνο με εξαιρετικά χαμηλή ακτινοβολία!
Κινητά τηλέφωνα
ΚατάστασηΚαινούριο
ΡάδιοΝαι
Μέγεθος Οθόνης0,88"
Ανάλυση Οθόνης128x64
Διπλή SimΝαι
Δίκτυο4G
Κάμερα Selfie0,3MP
Μπαταρία280mAh
ΧρώμαBlack
  • 34,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 27,42€

Ετικέτες: FM RADIO, DUAL SIM