Σας ενημερώνουμε πως αυτή η ιστοσελίδα απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies ώστε να λειτουργεί καλύτερα. Δεν αποθηκεύονται ή χρησιμοποιούνται προσωπικά σας δεδομένα με τη χρήση τους. Την 26η Μαΐου 2012, νέοι νόμοι τέθηκαν σε ισχύ που αφορούν τις περισσότερες ιστοσελίδες. Αν τα cookies χρησιμοποιούνται σε μια ιστοσελίδα, η Privacy and Electronic Communications (EC Directive) (Amendment) Regulations 2011 (UK Government Regulations) απαιτεί ο χρήστης της ιστοσελίδας να ενημερώνεται και να συναινεί στη χρήση τους.

HP Omen 1100 Mechanical Keyboard

HP Omen 1100 Mechanical Keyboard

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ


Εξολόθρευσε με μαεστρία τους εχθρούς σου, χρησιμοποιώντας σύνθετους συνδυασμούς πλήκτρων, με ένα μηχανικό πληκτρολόγιο που έχει κατασκευαστεί για ανταγωνισμό υψηλού επιπέδου. Η δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης πολλών πλήκτρων και οι μηχανικοί διακόπτες Blue υψηλής απόκρισης, σου προσφέρουν την ευελιξία που χρειάζεσαι για να ξεπερνάς όλα τα εμπόδια.

Προηγμένοι μηχανικοί διακόπτες
Οι γνωστοί μηχανικοί διακόπτες Blue προσφέρουν απόκριση επόμενου επιπέδου και έχουν διάρκεια ζωής ίση με 50 εκατομμύρια πατήματα.

Κάθε κίνηση είναι σημαντική
Κάθε πάτημα ανιχνεύεται επιτυχώς, ανεξάρτητα από το πόσα πλήκτρα πατάς ταυτόχρονα.

Φωτιζόμενα πλήκτρα για ακρίβεια κινήσεων
Απόφυγε τις λανθασμένες κινήσεις και δες κάθε πλήκτρο να φωτίζεται κόκκινο καθώς το πατάς, χάρη στις ξεχωριστές λυχνίες LED.

Εξασφαλισμένη προστασία
Ξέχνα τη διαχείριση καλωδίων. Το προστατευτικό πλέγμα βελτιώνει την αντοχή του καλωδίου USB και ελαχιστοποιεί τους κόμπους.

Αγωνίσου με άνεση
Βάσεις δύο κατευθύνσεων που προσαρμόζονται στη γωνία που σε εξυπηρετεί καλύτερα, ώστε να αποφεύγεις τις κράμπες και τις ενοχλήσεις στους καρπούς.

Παρελκόμενα
ΕίδοςΠληκτρολόγιο
  • 90,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 72,58€

Ετικέτες: HP, KEYBOARD, MECHANICAL, OMEN