Σας ενημερώνουμε πως αυτή η ιστοσελίδα απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies ώστε να λειτουργεί καλύτερα. Δεν αποθηκεύονται ή χρησιμοποιούνται προσωπικά σας δεδομένα με τη χρήση τους εκτός από κάποιες περιπτώσεις στις οποίες θα ζητηθεί η συναίνεσή σας. Την 26η Μαΐου 2012, νέοι νόμοι τέθηκαν σε ισχύ που αφορούν τις περισσότερες ιστοσελίδες. Αν τα cookies χρησιμοποιούνται σε μια ιστοσελίδα, η Privacy and Electronic Communications (EC Directive) (Amendment) Regulations 2011 (UK Government Regulations) απαιτεί ο χρήστης της ιστοσελίδας να ενημερώνεται και να συναινεί στη χρήση τους.

Prisma Win Modules Διαχείρισης Εστίασης

Prisma Win Modules Διαχείρισης Εστίασης

Για να καλυφθούν οι ιδιαίτερες ανάγκες των επιχειρήσεων η Megasoft δημιούργησε επιπλέον διαχειρίσεις (Module) που προστίθενται στις POS εφαρμογές της Εστίασης και προσφέρουν εξειδικευμένες δυνατότητες.


PRISMA Win KDS (Kitchen Display System)

H διαχείριση εγκαθίσταται σε οθόνη αφής οποιασδήποτε ανάλυσης, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και με ποντίκι, τοποθετείται στα σημεία του χώρου εστίασης που απαιτείται όπως είναι η κουζίνα, το μπαρ, ή ο μπουφές κ.α. και δείχνει σε real time τις παραγγελίες που πρέπει να εκτελεστούν, αντικαθιστώντας τις εκτυπώσεις. Στα πλαίσια του διαδραστικού ελέγχου των παραγγελιών στην κουζίνα προσφέρει και δυνατότητες ταξινόμησης των παραγγελιών, αλλαγής της κατάστασης κ.ά.

Χαρακτηριστικά:

  • Σχεδίαση οθόνης ανά πόστο με δυνατότητες ορισμού πλάτους και πλήθους στηλών
  • Η εμφάνιση όλων των καταστάσεων είναι παραμετρικά οριζόμενη από τους χειριστές (χρώματα, γραμματοσειρές)
  • Ταυτόχρονη συνολική εικόνα των παραγγελιών ομαδοποιημένη ανά είδος
  • Φιλτράρισμα των ειδών ανά πόστο
  • Αποστολή μηνυμάτων από την κουζίνα προς οποιοδήποτε σερβιτόρο ή πόστο
Τιμές
Prisma Win KDS (Kitchen Display System): €620
Ετήσιο Συμβόλαιο Συντήρησης: €120

+nbsp;

PRISMA Win Διαχείριση Αποθήκης - Συνταγών Ειδών - Αυτόματων Αναλώσεων

Παρακολούθηση διαθεσιμότητας ειδών αποθήκης με δυνατότητα ενημέρωσης από back office, διόρθωση υπολοίπου μέσω κινήσεων απογραφής, καταχώρηση νέων παραλαβών. Συνταγές παραγωγής με υπολογισμό των αναλώσεων σε όλα τα επίπεδα της παραγωγικής διαδικασίας.

Τιμές
Prisma Win Module: €180
Ετήσιο Συμβόλαιο Συντήρησης: €45


Prisma Win Διαχείριση Έκδοσης Εισητηρίων +amp; Ελάχιστης Κατανάλωσης

Δυνατότητα παρακολούθησης εισιτηρίων εισόδου με έλεγχο ποσού ελάχιστης κατανάλωσης.

Τιμές
Prisma Win Module: €180
Ετήσιο Συμβόλαιο Συντήρησης: €45


Prisma Win Διαχείριση Loyalty Card

Η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα επιβράβευσης των πελατών κάθε επιχείρησης, αρχικά με τη συλλογή των πόντων είτε από τα είδη της αποθήκης της, είτε από τη συνολική αξία κάθε αγοράς του πελάτη και στη συνέχεια την εξαργύρωσή τους με δώρα (είδη με 100% έκπτωση) ή με έκπτωση στο σύνολο της αξίας του παραστατικού.
Συμπεριλαμβάνει το Module Εκπτώσεις: προσφέρει τη δυνατότητα ορισμού εκπτώσεων που θα ισχύουν κατά περίπτωση για συγκεκριμένες ημέρες και ώρες.
Οι εκπτώσεις ορίζονται σε ομάδες ειδών ή σε διαφορετικές κατηγορίες πελατών, όπως για παράδειγμα το προσωπικό της επιχείρησης, πελάτες χονδρικής κ.α..

Τιμές
Prisma Win Modue: €370
Ετήσιο Συμβόλαιο Συντήρησης: €70

+nbsp;

Prisma Win File Replication

Μέθοδος συγχρονισμού των PRISMA Win Point of Sales συστημάτων, μέσω της οποίας συγχρονίζονται τα αρχεία πελατών, αποθήκης και κινήσεων. Η διαδικασία συγχρονισμού μεταξύ των σημείων πώλησης, εκτελείται είτε με επιλογή από τους διαχειριστές του συστήματος, είτε μέσω batch διαδικασιών που εκτελούνται αυτόματα σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα. Για παράδειγμα, από το κεντρικό, μπορείτε να στείλετε ενημέρωση στα περιφερειακά σημεία πώλησης σχετικά με την αποθήκη και τους τιμοκαταλόγους. Αντίστοιχα, από τα περιφερειακά σημεία πώλησης μπορείτε να ενημερώσετε με τις κινήσεις τους το κεντρικό. Η διαδικασία προσφέρει, μεταξύ άλλων, και τα εξής πλεονεκτήματα:
Ευελιξία ως προς τη διαδικασία μεταφοράς των αρχείων.
Εύκολη διαδικασία εγκατάστασης που δεν προαπαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις σχετικά με την βάση δεδομένων (SQL server).
Σημαντικά μικρότερο συνολικό κόστος της υπηρεσίας, εφόσον δεν είναι απαραίτητη η εγκατάσταση της Std έκδοσης του Ms Sql Server.
Μη απαραίτητη διακοπή λειτουργίας των σημείων πώλησης σε περίπτωση αναβάθμισης της εφαρμογής.

Τιμές
Prisma Win Modue: €370


Prisma Win Real Time Loyalty Card

Προκειμένου να καλυφθούν οι περιπτώσεις επιχειρήσεων franchise ή επιχειρήσεων με περισσότερα από ένα καταστήματα, η Megasoft προσφέρει το module Real Time Loyalty Card το οποίο χωρίς να είναι απαραίτητο να υπάρχει online σύνδεση μεταξύ υποκαταστημάτων συγκεντρώνει στο cloud όλους τους πόντους του πελάτη σε πραγματικό χρόνο από όποιο κατάστημα και αν ψωνίζει κάθε φορά, έτσι ώστε να ενημερώνεται η κάρτα του με τους διαθέσιμους πόντους και να τους εξαργυρώσει σε οποιοδήποτε κατάστημα επιθυμεί! Η λειτουργία του Module προϋποθέτει το Module Διαχείριση Loyalty Card (POS) σε κάθε κατάστημα.

Τιμές*
Prisma Win Modue: €1200*
Ετήσιο Συμβόλαιο Συντήρησης: €290*
Υπηρεσία Hosting: 74.40**

*Η τιμή ισχύει για μέχρι και 10 υποκαταστήματα, ενώ για περισσότερα από 10 η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης. Στην τιμή περιλαμβάνεται η εγκατάσταση και η παραμετροποίηση.
** Το module λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο με την υπηρεσία φιλοξενίας της Megasoft. Η υπηρεσία της φιλοξενίας χρεώνεται σε ετήσια βάση. Το όριο του χώρου είναι 1GB, ενώ για χώρο πλέον του ορίου το κόστος διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης.


Διαχείριση Εναλλακτικών Κωδικών

Δυνατότητα αντιστοίχισης απεριόριστων εναλλακτικών κωδικών ανά είδος (π.χ. Κωδικοί Barcode, Εργοστασιακοί Κωδικοί,
Κωδικοί Ζυγιζόμενων, Κωδικοί Συσκευασίας, Κωδικοί Προμηθευτών, Κωδικοί Αντικατάστασης)

Τιμές
Prisma Win Modue: €180
Ετήσιο Συμβόλαιο Συντήρησης: €45


Διαχείριση Εκπτώσεων

Η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα ορισμού εκπτώσεων που θα ισχύουν κατά περίπτωση για συγκεκριμένες ημέρες και
ώρες. Οι εκπτώσεις ορίζονται σε ομάδες ειδών ή σε διαφορετικές κατηγορίες πελατών, όπως για παράδειγμα το προσωπικό
της επιχείρησης, πελάτες χονδρικής κ.α..

Τιμές
Prisma Win Modue: €240
Ετήσιο Συμβόλαιο Συντήρησης: €60

Καλέστε μας για τιμή

Η αγορά των προγραμμάτων απαιτεί, τις περισσότερες φορές, προσαρμογή στις απαιτήσεις και παραμετροποιήσεις. Γι αυτό το λόγο και για τον ακριβή καθορισμό της τιμής του προγράμματος θα πρέπει να μας καλέσετε και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

 

  • 0,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Ετικέτες: PRISMA WIN, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ